Хришћанска удружења и цркве

Приказ #
Хришћанска књига

Издавачка делатност Хришћанске баптистичке цркве (раније "Алфа и Омега", "Сотерија"), посвећена објављивању књига које промовишу морално и духовно очување друштва и изворних људских и хришћанских вредности, као што су брак, породица, родитељство, толеранција, итд.

170
Хлеб живота

“Хлеб живота” је хришћанско хуманитарно удружење основано 1992. године, као локална невладина организација, од стране Протестантске еванђеоске цркве и Баптистичке цркве у Београду.

“Хлеб живота” је настао као израз саосећања и одговор хришћана на најкритичније потребе избеглих лица из Хрватске и Босне и Херцеговине, расељених лица са Косова и Метохије као и угроженог локалног становништва. „Хлеб Живота“ је убрзо признат од стране других организација, као поуздани партнер у дистрибуцији хуманитарне помоћи.

25
Камп ЦЕР

Камп ЦЕР у Текеришу код Шапца

34
Савез баптистичких црква у Србији

Званична интернет презентација Савеза баптистичких цркава у Србији

248
Библијско друштво Србије

Библијско Друштво у Србији је најпре почело са радом као канцеларија Британског и иностраног библијског друштва још давне, 1918. године.

Данас је Библијско Друштво Србије члан велике светске породице коју чине национална библијска друштва из 145 земаља, а која совјим радом покривају око 200 земаља широм света. Председник Друштва је Његово Преосвештенство епископ шабачки Господин Лаврентије.

Свима нам је јединствен циљ да Реч Божју приближимо сваком вернику.

Сваки народ треба да има доступну Реч Божју на матерњем језику.

23
Конкорданција Старога и Новога Завета

Претраживање Светога писма по кључним речима

145
Еванђеоско удружење студената - ЕУС

ЕУС је члан ИФЕС-а (http://www.ifesworld.org/), међународног удружења студената које окупља националне студентске покрете из 152 земље света. Чланови ЕУСа верују да постоји неко ко животу може дати смисао. Штавише, многи од нас су ...

151
Иконос (TWR-Србија)

Хришћански радио програм

121
ЛСВТМ

ЛСВТМ је предузеће које се бави издавачком делатношћу. Циљ наше издавачке куће је објављивање књига, аудио и видео материјала који промовишу етичке и духовне вредности. На овај начин желимо да допринесемо очувању моралних ...

147
Хришћанско удружење Београд - ХУБ

Удружење чине људи који припадају различитим црквама и који искрено верују у Исуса Христа онако како је откривен у Светом писму. Они су чланови Удружења на добровољној основи и верују да као хришћани треба да буду активни у остваривању...

223
Дечија мисија

Живот нас учи да није довољно побринути се само за телесне потребе деце и младих. Нужно је деци и младим људима показати прави смисао живота, смисао који проналазимо у Светом Писму – Библији.

134
Брак и породица

Удружење за очување и развој породице “Брак и породица” је домаћа невладина организација основана 2006. године која има за циљ да помогне људима да изграде бракове и породице на темељу традиционалних, хрисшћанских вредности које су ...

140
Дете и свет

     ДЕТЕ И СВЕТ је удружење грађана које има за циљ ширење еванђеља Исуса Христа међу ДЕЦОМ и њихово поучавање хришћанском начину живота кроз веронауку уз очување, неговање и промоцију морала и лепог понашања код деце.

144

Хришћанска баптистичка црква Београд, ул. Слободанке Данке Савић бр. 33, (Звездара, код Цветкове пијаце)

Google мапа Хришћанске баптистичке цркве